2016-11-29 08:57:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sértő módon provokálják

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Délelőtt sok bosszúság érheti, mások ügyeit kell intézni, a saját feladataira alig jut ideje. A szerencse viszont ön mellett áll: töltsön ki egy lottószelvényt, egy kisebb nyeremény könnyen „megtalálhatja” önt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai bolygóállások szerencsét és áldást hoznak, főleg, ha az elmúlt időszakban elég tapasztalatot gyűjtött. Ez a nap alkalmas arra, hogy újra kezdjen valamit. Ha valamibe belefog, előtte gondolja át alaposan, milyen lépések vezethetik a sikerhez.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha ön az üzleti életben érdekelt, akkor jól fontolja meg, hogy hova fekteti be a pénzét. Beszéljen erről a banki tanácsadójával. Egy jó ötlet sok sikert hozhat a jövőben. Ragadja meg a lehetőséget, mielőtt valaki megelőzné.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma jelentős késedelemre kell számítania, valaki alaposan megvárakoztatja önt. Ne bosszankodjon sokáig, inkább próbálja meg értelmesen eltölteni az így felszabaduló időt. Ha a közelmúltan összeveszett valakivel, most jött el a békülés ideje, ma sikerül tisztázni a konfliktust.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy régi szerelme bukkanhat fel újra az életében, szép érzéseket kelt önben az illető. Ám vigyázzon, a jelenlegi párja féltékenységgel reagálhat az esetre. Ne kössön ma komoly megállapodásokat, mert elképzelhető, hogy a partnere nem fogják betartani azokat, vagy más akadályok lépnek fel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rengeteg jó ötlete lesz, amelyeket hamar meg is tud valósítani. Kedvességgel és humorral győzi meg azokat, akik eddig ellenezték a tervét. Az örömét egy váratlan konfliktus ronthatja el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki sértő módon, nyíltan provokálja, vagy hangosan bírálja a munkáját. A legjobb, ha kellő határozottsággal reagál. Most semmiképp sem jó taktika az, ha megpróbálj a konfliktust elkerülni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Alkalmas a mai nap arra, hogy gyarapítsa a tudását, információkat szerezzen, vagy valakit a beszélgetések során meggyőzzön egy ötletéről. Egyik kötelességét intézheti el a másik után.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Főleg a szerelemben kedveznek önnek a csillagok. Ha ön párkapcsolatban él, akkor most kellene beszélgetniük a közös céljaikról, mert most a párja is igazán nyitott erre. Ha ön egyedülálló és van valaki, aki iránt mély vonzalmat érez, most tegye meg az első lépést!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyon tud összpontosítani. Semmi sem kerülheti el a figyelmét, a legkisebb hibát is megtalálja. Mások bíznak önben, munkahelyén új feladatokat kaphat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Óvatosnak kellene lennie, mert könnyen kellemetlen helyzetben találhatja magát. Elég egy rossz szó, vagy nem eltalált kifejezés, és a másik máris személyes sértésnek veszi.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy barátja támogatásra szorul – talán csak érzelmileg, de lehet, hogy anyagilag is. Segítsen rajta, ha tud, az illető nem lesz hálátlan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: